WAGC TEAM NEDERLAND

Al meer dan twee decennia is het World Amateur Golfers Championship uitgegroeid tot het grootste amateurgolfkampioenschap ter wereld, met nationale kampioenschappen en spelers in de wereldfinales uit meer dan 40 landen.

World Amateur Golfers Championship (WAGC) inspireert amateur-golfers over de hele wereld om de uitdaging aan te gaan om te concurreren binnen hun eigen vaardigheidsniveaus door dezelfde status te krijgen als de professionals en elite met het trotse gevoel hun land te vertegenwoordigen in een finale van het wereldkampioenschap.Het toernooi begint als een nationaal kampioenschap in diverse landen over de hele wereld waar de winnaars van vier of vijf handicap categorieën in elk land de nationale kampioenen van hun categorie worden en zowel hun nationale team als individueel vertegenwoordigen.

De wereldfinale wordt gespeeld over 72 holes (zoals professionele PGA-toernooien) met aanpassingen aan de handicap tussen elke ronde.Het World Amateur Golfers Championship wordt over 7 dagen gehouden waarbij je minimaal 8 a 9 dagen op reis bent.

LET OP! Spelers met een WHS handicap hoger dan 25,5 kunnen zich niet plaatsen voor de wereldfinale, tenzij deze spelers tijdens de Nederlandse Finale starten met een handicap lager dan 25,4.Bij deelname aan de Nederlandse Finale wordt uw WHS handicap gecontroleerd. U dient minimaal 6 recente qualifying kaarten (over de afgelopen 12 maanden) EN een handicapverloop te tonen op deze dag.

Bij deelname aan de Nederlandse Finale wordt een bijdrage gevraagd van €100,- per speler, voor een geheel verzorgde dag inclusief diner.

Wat kun je winnen?

Geheel verzorgde reis naar Phuket Thailand. Spelen op de 4 mooiste banen in Phuket.

2 dagen x 18 holes voorspelen op 1 van de 4 banen
Toernooideelnamen 4 dagen Strokeplay
Hotelverblijf incl. eten & Drinken
Vliegticket
Volledige begeleiding
Eeuwige roem

Kwalificeer je voor de Nationale finale door een van de wedstrijden te winnen.

De WAGC wereldfinale van 2023

wordt gespeeld in Phuket, Thailand van 4 t/m 11 november 2023. De banen waarop wordt gespeeld zijn: Laguna Golf Phuket, Red Mountain Golf Club, loch palm golf club, Aquella golf club. Het hotel waar men verblijft is het 5 sterren Angsana Laguna Phuket, Thailand.

Laguna
Golf Club

Aquella
Golf Club

Loch Palm
Golf Club

Red Mountain
Golf Club

Schrijf je nu in voor een van onze wedstrijden.

Let op! Voor de wedstrijden vragen je om je Golf.nl handicap historie te overleggen. Dit doen we om alles zo eerlijk mogelijk te laten verlopen.

De kosten voor deelname aan de wedstrijd omvatten de Greenfee van de baan waarop wordt gespeeld.
Deze Greenfee varieert doorgaans tussen de 70 en 100 euro.

"Wanneer je je inschrijft voor een van de wedstrijden, ontvang je een bevestiging van inschrijving. Twee dagen voor de wedstrijd ontvang je je starttijd en hoe laat je aanwezig moet zijn." Vragen? Mail dan naar info@wagc.nl